TK Schilderwerken

Schilderen is een kwestie van vertrouwen
Vrijblijvende offerte

Uw huis laten schilderen met een topresultaat

Het schilderen, of laten schilderen, van uw huis is een steeds terugkerende klus. Uw schilderwerk staat dagelijks bloot aan zon, regen, wind en soms zelfs sneeuw, vorst en hagel. Al deze weersinvloeden zorgen ervoor dat het schilderwerk op uw deuren en kozijnen langzaam aan slijtage onderhevig is. Na een aantal jaar is het echt tijd voor een nieuwe laag verf, om uw deuren, kozijnen of zelfs uw gevel optimaal te beschermen en zo lang mogelijk in goede staat te houden.
Wanneer u uw huis laat schilderen door TK Schilderwerken bent u verzekerd van het beste schilderwerk en is uw houtwerk weer voor jaren goed beschermd.

Wanneer uw huis laten schilderen?

Wanneer u uw schilderwerk laat verzorgen door TK schilderwerken, wordt de staat van uw schilderwerk door de jaren heen goed in de gaten gehouden: drie jaar na het schilderen kom ik graag bij u langs voor een controlebeurt. Waar nodig worden kleine plekjes bijgewerkt. Na 5 tot 6 jaar kom ik vervolgens weer langs om te kijken of een nieuwe schilderbeurt al nodig is en kijken we wat uw wensen zijn. Is uw houtwerk nog niet opnieuw geschilderd? Dan is het na 7 tot 8 jaar echt tijd voor een nieuwe laag verf, om uw houtwerk goed te blijven beschermen.
Zelf kunt u ook zien wanneer de verf tekenen van slijtage begint te vertonen en het tijd is om TK schilderwerken in te schakelen. U kunt zien dat uw schilderwerk opnieuw gedaan moet worden wanneer er kleine scheurtjes in de verf ontstaan, er kleine belletjes onder de verf te zien zijn of de verf begint los te laten/bladderen.
Wanneer u te lang wacht met het opnieuw laten schilderen van uw huis, kan het zijn dat vocht het hout aantast en er houtrot ontstaat. Houtrot is funest voor uw deuren en kozijnen, dus is het belangrijk dat u uw huis op tijd laat schilderen.

Uw gevel laten schilderen

De gevel van uw woning of bedrijfspand is dat wat het gebouw uitstraling geeft. Natuurlijk kunt u de gevel in de oorspronkelijke kleur van de bakstenen houden, maar misschien bent u wel toe aan iets heel anders. TK schilderwerken kan in dat geval uw gevel schilderen in de kleur die u wilt.
Wanneer u de geval laat schilderen, wordt uw gevel beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast werkt het schilderen van de gevel ook isolerend, wat kan zorgen voor een lagere energierekening in de winter, of een koeler huis in de zomer.
Net zoals kozijnen en deuren, moeten gevels regelmatig opnieuw geschilderd worden, om de gevel mooi te houden en de beschermende laag zijn werk te laten doen.

De beste kwaliteit

Wanneer u uw huis laat schilderen door TK Schilderwerken, bent u verzekerd van vakmanschap. TK Schilderwerken werkt met de beste materialen en professionele merken. Ook zorgt TK Schilderwerken ervoor dat altijd de juiste verf voor de juiste ondergrond wordt gebruikt en u een zo langdurig mogelijk resultaat krijgt. U kiest bij mij altijd voor kwaliteit en ik ben alleen tevreden als u dat ook bent.

Wilt u meer weten over het laten schilderen van uw huis, de prijzen, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan even contact op, ik help u graag!